Klussendienst viert 20 jarig bestaan!

Dinsdag 29 november staat het team van de klussendienst Spijkenisse stil bij hun 20jarig jubileum. In 1996 begonnen met een fiets en aanhangwagentje, gaan zij tegenwoordig met twee
bussen op stap in vele wijken binnen Spijkenisse. Naast het werk is het contact tussen klant en klussers een belangrijke meerwaarde van de werkzaamheden. We voelen ons altijd welkom bij onze klant en we horen regelmatig dat we niet gemist kunnen worden.

Dankzij het werk van de klussendienst wordt er een bijdrage geleverd aan het welzijn en de leefomgeving van ouderen en gehandicapten. Wisselingen van personeel, cliënten die komen en gaan, het toenemende klanten bestand, verhuizingen. Zo’n beetje alles is voorbij gekomen in de afgelopen 20 jaar en nog steeds mogen wij met succes bestaan! Want sinds 1996 zijn er meer dan 10.000 klus aanvragen verwerkt, mede mogelijk gemaakt dankzij de onontbeerlijke steun van de gemeente Nissewaard.

Sinds 1 januari 2016 is de klussendienst onder de vlag van IDB Maatwerk komen te werken. Een organisatie die ondersteuning biedt aan inwoners met ondersteuningsvragen in de gemeente Nissewaard. Tevens is er een samenwerking tot stand gekomen met Reinis. Deze samenwerking wordt over en weer als erg prettig ervaren.

Het jubileum van de klussendienst wordt gevierd met een receptie voor genodigden. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er stil gestaan bij het werk en succes van de afgelopen 20 jaar. En natuurlijk wordt er met elkaar vooruit gekeken naar de volgende 20 actieve jaren.